Snel en goedkoop uw telefoon laten maken bij Telefoon reparatie Haarlem

Snel en goedkoop uw telefoon laten maken bij Telefoon reparatie Haarlem

iPhone 7Je telefoon kapot laten vallen is een nachtmerrie van iedereen. Zeker als die niet meer te gebruiken is. Telefoon reparatie Haarlem helpt! Door een makkelijke service dat je zo binnen kan lopen en er direct gekeken wordt wat er aan de hand is, sta je zo buiten met een werkende telefoon. Wanneer je de telefoon laat maken bij telefoon reparatie Haarlem, krijgt je 3 maanden garantie. Ze staan garant voor de kwaliteit van producten en reparaties.

Een service dat bij iedereen past

Wanneer uw telefoon stuk is, kunt u direct bij ons op de site Vista Repair in de online agenda een afspraak maken. Je krijgt via de mail een bevestiging. Laat daarbij wel weten wat de klacht is, zodat ze u meteen kunnen helpen, wanneer je langs komt.

Al in de buurt? Ook zonder afspraak mag u bij ons de winkel in lopen en helpen we je graag zo spoedig mogelijk verder. Geen tijd om langs te komen? Je kan bij ons per post uw telefoon opsturen naar de winkel telefoon reparatie Haarlem, en wij zorgen ervoor dat die zo spoedig mogelijk weer geleverd is bij u thuis!

Doordeweeks open van 09:00 tot 18:00

Reacties zijn gesloten.