Terecht gekomen op de website www.cupair.nl/

Terecht gekomen op de website www.cupair.nl/

Is jouw Samsung. iPhone, Huawei, Sony, Oneplus, Nokia of Motorola device kapot? dan ben je bij www.cupair.nl/ aan het juiste adres. Ongeveer een maand geleden kreeg ik ruzie met mijn zusje. Mijn zusje werd zo boos dat zij mijn telefoon op de grond gooiden. Ik schrok enorm en toen ik mijn telefoon pakte was het gehele scherm van mijn nieuwe iPhone stuk. Hier baalde ik ontzettend van maar gelukkig kreeg ik geld van mijn ouders mijn iPhone te laten repareren. Vandaar dat ik het internet ben gaan afstruinen met de hoop een goed bedrijf te vinden voor iPhone reparatie. Na een lange tijd gezocht te hebben kwam ik dus terecht op de website van Cupair. Deze website zag er professioneel uit en ook zag ik goede recensies. Uiteindelijk kwam ik dus tot het besluit om mijn iPhone te laten repareren door dit bedrijf. 

iphonexs

Betrouwbaar bedrijf

Dezelfde dag bracht ik mijn iPhone langs bij Cupair. Twee uur later kreeg ik een belletje dat ik mijn iPhone kon ophalen. De iPhone functioneert weer hartstikke goed en er is gebruik gemaakt van originele onderdelen. Ik ben zeer te spreken over het resultaat en dat heb ik te danken aan dit geweldige bedrijf!

Reacties zijn gesloten.