Is uw telefoon kapot, bezoek telefoon reparatie Aalsmeer

Is uw telefoon kapot, bezoek telefoon reparatie Aalsmeer

Wat kunt u verwachten van telefoon reparatie Aalsmeer? Wat u kunt verwachten van telefoon reparatie Aalsmeer is klantvriendelijkheid en levert topkwaliteit voor een scherpe prijs. Er zijn al veel tevreden klanten over het werk van telefoon reparatie Aalsmeer.

Telefoon reparatie aalsmeer

Diensten van GSM DOC

Reparatie van mobiele telefoons, Laptops, Tablets en Apple. Bij de reparatie van een laptop kunt u denken aan het vervangen van het scherm of van het toetsenbord de prijzen verschillen per merk en soort. Bij een telefoon maken ze het scherm en de achterkant. En bij een tablet maken ze het beeldscherm en de software.

 

Mijn ervaring

Voor twee maanden terug had ik mijn telefoon kapot en geen geld om een nieuw toestel te kopen toen ging ik kijken voor goedkope reparatie van mijn mobiel. Toen kwam ik uit bij GSM DOC ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit die het bedrijf levert voor een nette prijs.

 

Contact met GSM-DOC

Is uw telefoon of laptop kapot? Dan kunt u contact opnemen met GSM-DOC door de website te bezoeken, een mailtje sturen naar [email protected] of te bellen naar 0297 – 820960.

Reacties zijn gesloten.