De vpn voor android zorgt dat u veilig online bent

De vpn voor android zorgt dat u veilig online bent

Bent u regelmatig onderweg en is uw databundel beperkt? Dan bent u waarschijnlijk regelmatig op zoek naar openbare wifi. Helaas brengt dit veel risico’s met zich mee aangezien deze wifi vaak onbeveiligd is. Kies daarom voor de vpn voor android! De vpn voor android zorgt ervoor dat u veilig in kunt loggen overal!  Iedereen op de wereld kan namelijk een openbare wifi opzetten en vervolgens achter uw gegevens komen. Met deze gegevens kunnen ze aan de haal gaan en bijvoorbeeld inloggen op uw bankrekening waarna u vervolgens als uw geld kwijt bent.

vpn voor android

Ken de risico’s

ZOals eerder gezegd, weten veel mensen de gevolgen niet bij het gebruikmaken van openbare wifi. Het is namelijk gevaarlijker dan de meeste mensen denken. Het opzetten van een gratis open Wifi is een fluitje van een cent. Ook voor hackers. Al uw gegevens ullen verstuurt worden naar deze verbinding. De persoon van wie de onbeveiligde wifi is, heeft dan de mogelijkheid om mee te kijken met alle data die wordt verzonden.

 

Eigen ervaring

Sinds een korte tijd heb ik een Samsung telefoon gekocht. Hierbij heb ik ook een abonnement maar heb ik geen onbeperkt internet. Hierdoor ben ik regelmatig op zoek naar openbare wifi. Ik heb laatst gehoord dat dit erg gevaarlijk kan zijn en ben daarom op de website van VPN verbinding gekeken. Hier stond een artikel genaamd vpn voor android. Hier heb ik alle informatie kunnen lezen en weet ik wat ik moet doen wanneer u gebruik wil maken van openbare wifi.

Reacties zijn gesloten.